Inschrijven

DATA IN 2021-2022

Maandelijks, telkens op zaterdag van 9.30 tot 12 uur. Meedoen is gratis. Inschrijven is verplicht, alleen mogelijk via Eventbrite. We vragen om elke keer als je komt, opnieuw in te schrijven.

Dit zijn de data van de eerstvolgende geplande CoderDojo's in Zottegem:

- 2021: 16 oktober, 20 november en 18 december
- 2022: 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei en 18 juni

De inschrijvingen worden opengesteld op de zaterdag 2 weken vóór de Dojo, om 9.30 uur.

Praktisch

- Locatie: Bibliotheek Zottegem, Kasteel van Egmont, 9620 Zottegem

- Het aantal plaatsen is beperkt. Maximum 1 ticket per kind.

- Meisjes en jongens tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen.

- Als je over een eigen laptop beschikt, dan breng je deze best mee. De coaches zullen ervoor zorgen dat alle benodigde software geïnstalleerd zal worden of zullen je vooraf laten weten als je iets specifieks nodig hebt.

Heb je echt geen laptop, geef dit aan en dan zal CoderDojo proberen om voor jou een laptop te voorzien.

- Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo activiteiten gaat u als ouder of voogd ermee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van uw kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Indien u hiermee niet akkoord bent, kunt u dit laten weten aan: bestuur@coderdojobelgium.be.

- Het inschrijvingsformulier zal voornamelijk persoonlijke gegevens verzamelen over de deelnemer. In enkele gevallen zal ook bijkomende informatie over de ouder/voogd worden gevraagd en dat zal dan ook expliciet vermeld worden. We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

- Hebt u andere vragen, aarzel niet een bericht te sturen naar: zottegem@coderdojobelgium.be.

Wij respecteren uw privacy. CoderDojo is leuk en daarom tonen wij graag waar we mee bezig zijn. We nemen tijdens onze activiteiten foto’s van onze deelnemers en begeleiders die we daarna op sociale media plaatsen. Het kan gebeuren dat uw zoon of dochter daarom gefotografeerd of gefilmd wordt tijdens een CoderDojo activiteit. Wij gebruiken dit beeldmateriaal niet op flyers of voor uitvoerige campagnes zonder hiervoor nog eens expliciet toestemming te vragen. Indien u liever wilt dat geen foto’s van uw kind gebruikt worden, kan je dat tijdens het registreren aangeven.

We respecteren bovendien ook uw persoonlijke gegevens. Meer weten? Bekijk dan zeker even onze privacy verklaring op de website.